Info till partners

Välkommen att medverka som utställare vid SKNT 2019. Länk till anmälan hittar du längre ned på sidan!
 

Årets konferens har temat Kultur och Näringsliv. Vi vill gärna se nytänk i montrar och har därför öppnat upp för större monterytor detta år jämfört med tidigare år, 3x2 meter. För att alla ska få ut så mycket som möjligt av konferensen vill vi självklart att Du som utställare ska få så många besökare som möjligt, med möjlighet till fortsatta affärer. Vi kommer därför att arrangera en tävling för både utställare och deltagare som i princip innebär att man får en ”lottsedel” för varje registrerat besök. Som det ser ut just nu kommer Du som utställare få 2 st. lappar med en QR-kod att fästa vid ditt bord eller i din monter. QR-koden leder till någon form av uppsamlingssida/egen hemsida eller liknande, som vi tar fram för varje utställare. Besökare till din monter läser QR-koden och kommer till en hemsida och anger sin mejl för att delta i utlottningen. Du som utställare får också en ”lottsedel” och den utställare som får flest unika mejl-adresser vinner ett pris. Det ligger med andra ord i allas intresse att få så många besök som möjligt på sin konferens-hemsida. Efter konferensen får du alla de mejl som angetts via ”din” hemsida, för fortsatt sälj-arbete. 

Lokal
Utställningen kommer vara i samma lokal som vi har mötet, Västerhavet på Bohusgården.

Öppettider för utställningen
Tider för utställningen är torsdag 16 maj 08.15-15.45 och fredag 17 maj 08.00-12.45. Observera att rivning kan ske först då konferensen är avslutad eftersom utställningen är i samma lokal som föreläsningarna.

Inflyttning
Onsdag den 15 maj kl. 18.00-20.00. (För den som vill förbereda sin plats och sedan delta på kvällsövningen på Uddewalla Saluhall går också det bra.)

Torsdag den 16 maj får man tillträde till lokalen från kl. 07.00 och utställningen öppnar 08.15.

Utflyttning
Fredag den 17 maj kl. 12.45. Observera att rivning kan ske först då konferensen är avslutad eftersom utställningen är i samma lokal som föreläsningarna.

Planskiss
Planskiss för utställningen: Klicka här!

I priset ingår:

  • Golvyta: 3x2m. 

  • El/förlängningskabel, internet, 1 st konferensbord med vit duk, 2 st stolar

  • Er logotyp på bildspel i sal i pauserna tillsammans med andra utställare (förutsatt att logotyp skickats in till conress@resia.se senast 30 april).

  • Er logotyp med länk till hemsida från konferensens webbplats från tiden när ni skickat in logotypen tills dess att konferensen avslutas

  • Exponering i nyhetsbrev inför konferensen med fokus på utställare och deras produkter/tjänster. Önskar ni vara med så skicka in en text om max 150 ord samt bifoga logga. Detta skickas till: congress@resia.se senast 15/3-19.

  • En länk på SKNTs hemsida under tiden från er anmälan till 2019-12-31, alternativt så länge hemsidan är öppen (efter att ni meddelar oss länkadress)


OBS: I samband med anmälan skickar ni er logga till congress@resia.se. Format: .eps eller högupplöst .jpg

Monterservice/bokning av extra monterutrustning:
Utrustning/möbler utöver det som ingår i paketet står utställaren själv för. Om du har behov av att beställa ytterligare möbler, utrustning eller service kontaktar du Bohusgården direkt på bokning@bohusgarden.se eller 0522-36420 senast 2 veckor innan mötesdagarna .

Bokning och betalning för extra monterutrustning sker direkt med Bohusgården.


Materialleverans
Om du behöver skicka något material till Bohusgården i förväg går det bra, men det får levereras till Bohusgården tidigast den 8 maj.

Leveransadress:
Bohusgården, Nordens väg 6, 451 43 Uddevalla

VIKTIGT! Märk godset med "SKNT 2019", samt ert företagsnamn och er kontaktperson inkl. telefonnummer

Pris för utställare: 9500 kr exkl moms

Monterpersonal: 2500 kr exkl. moms. I priset ingår alla måltider enligt programmet 16-17 maj. För 15 maj gäller samma som för andra, studiebesöken är gratis och middagen på Uddewalla Saluhall kostar 500 kr exkl moms.  

Anmälan
Anmälan är stängd.

Bokningsvillkor

Faktura för monteryta samt monterpersonal skickas efter mottagen anmälan per e-post till den e-postadress ni anger tillsammans med er fakturaadress och ev. referens i anmälan.

 

Vid avbokning av utställarplats vid SKNT 2019 gäller följande: Vid avbokning t.o.m. 23 mars 2019 utgår halv utställaravgift, d.v.s. 4250 kr exkl. momsVid avbokning efter den 23 mars utgår full avgift, d.v.s. 9500 kr exkl. moms. För bokade företagsrepresentanter gäller ordinarie deltagarvillkor, se information under "Anmälan" på konferensens webbplats.

Kontakt

Vid frågor om konferensens innehåll, kontakta Sophie Carling, Uddevalla kommun:

E-post: sophie.carling@uddevalla.se

Telefon: 0522-696153

 

Vid frågor om anmälan eller andra frågor av praktisk natur, kontakta Resia Kongress:

E-post: congress@resia.se

Telefon: 018-18 35 35